preskoči na sadržaj
Vijesti

Primjerima dobre prakse do uspješnih eTwinning projekata

U petak 17. veljače, naša škola je otvorila vrata zainteresiranim odgajateljima Dječjeg vrtića Katarina Frankopan i učiteljima Osnovne škole Fran Krsto Frankopan iz Krka te prezentirala uspješno provedene eTwinning i Erasmus+ projekte škole. Zadovoljstvo i entuzijazam u radu na projektima u okviru programa Erasmus+ podijelile su s nazočnima učenica 4. razreda hotelijersko-turističkog programa i prva eTwinning abasadorica Matea Velnić, njena mentorica, koordinatorica Erasmus+ projekata Ana Pasarić  i ravnateljica Đurđica Cvitkušić.

O važnosti sudjelovanja u navedenim projektima nazočnima je ukazala ravnateljica Đurđica Cvitkušić i naglasila višestruku korist provođenja ovakvih projekata za sve sudionike – učenike i nastavnike, školu i lokalnu zajednicu.

Iskustvo rada na eTwinning projektima i njegovoj važnosti s učeničkog stajališta, prisutnima je predstavila učenica Matea Velnić.U  svom izlaganju naglasila je važnost rada na projektima u kojima učenici na aktivan način stječu nova znanja te povezuju znanja različitih predmeta i struka. Matea je ovu priliku iskoristila za poziv nazočnima da se uključe u eTwinning projekte i na taj način učine nastavu zanimljivom i sebi i učenicima.

Koordinatorica Erasmus+ projekata, prof. Ana Pasarić istaknula je potrebu uvođenja inovacija u odgojno-obrazovni rad  i predstavila mogućnosti eTwinning-a  u odgojno-obrazovnom procesu i provedbi projektne nastave. Nazočni su upoznati s načinima kako uvesti inovacije, nove tehnologije i međunarodnu suradnju u rad s djecom i učenicima i time poboljšati kvalitetu svog rada.

Prezentiranjem uspješnih eTwinning i Erasmus+ projekata  škole, prikazane su mogućnosti koje navedeni programi nude. Također,  prezentirani su portali  School Education Gateway, i eTwinning u okviru kojih se uz stručna usavršavanja pruža i mogućnost kreiranja međunarodnih školskih projekata. Prof. Pasarić je naglasila i važnost stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika u okviru prorama Erasmus+ KA1.

Ovo je bila prilika da odgajateljima i učiteljima odgovorimo na sva njihova pitanja i otklonimo sve nedoumice koje su dosad imali. Želimo im puno uspjeha i novih Erasmus+ projekata.Priloženi dokumenti:
etwinning.jpg (2.42 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Komadina-Mergl   datum: 24. 2. 2017.

LOGO ŠKOLE

   

                      


FACEBOOK ŠKOLE

     


Tražilica

TERRA INCOGNITA


 


PROMO SPOT ŠKOLE

   


ĐIR PO KRKU

  


Vježbeničke tvrtke

BAŠĆANSKA PLOČA

    http://www.mojarijeka.hr/repository/images/_variations/c/7/c7c7fadc83b0311537327759bc56aef3_gallery_lw.jpg


 

     


Kalendar
« Ožujak 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Školski vrt

 

Koliko je sati?


Vrijeme danas

    


KRČKA LJETA


Korisni linkovi


  MZOS

  AZOO

  NCVVO

  VETIS - informacijski sustav strukovnog obrazovanja

  eMatica

 


Zabava

    

         


Pitamo učenike...
Koliko imate prijatelja na Facebooku?


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Portali
 • Grad Krk
 • Otok Krk
 • Autotrans

Državna matura
 • NCVVO
 • mojamatura

Razno
 • IQ test


 

 

 

preskoči na navigaciju