preskoči na sadržaj
Vijesti

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ projektu:Through experience to competence – mobilnost u Bolonju, Italija listopad/prosinac 2018.

                              

 Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ projektu: Through experience to competence - mobilnost u Bolonju, Italija listopad/prosinac 2018.

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir iz Krka raspisuje Natječaj za sudjelovanje učenika u programu Erasmus+, ključna aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince. Riječ je o projektu mobilnosti kojoj je Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir odobrila Agencija za mobilnost I programe EU u okviru programa Erasmus+, te dala financijsku potporu iz koje su pokriveni svi troškovi: pripreme, prijevoza, smještaja i organizacije stručne prakse/ praktične nastave.

Projektom se želi omogućiti stjecanje kompetencija za zanimanje automehaničar  kako bi učenici u budućnosti bili konkurentniji na tržištu rada.

Projekt će uključiti ukupno 3 učenika automehaničara  i 1 nastavnika u pratnji.

Pravo podnošenja prijave na Natječaj imaju svi učenici koji će školske godine 2018./2019. polaziti drugi i treći razred strojarskog programa za zanimanje automehaničar Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir.

Opći cilj projekta:

Stručna praksa učenika u automehaničarskim radnjama s ciljem stjecanja kompetencija potrebnih za daljne obrazovanje i rad na budućim radnim mjestima.

Kriteriji za odabir učenika:

· opći uspjeh učenika

· motivacija za učenjem i stjecanjem novih kompetencija i iskustava

· posebna postignuća (npr. zapaženi rezultati na državnim i ostalim natjecanjima)

· uspješno izvršavanje zadataka na praktičnom radu, snalažljivost u radnom okruženju i poštivanje radne etike te pravovremeno i uspješno izvršavanje radnih zadataka na dosadašnjem praktičnom radu (praktična nastava/stručna praksa)

· razvijene socijalne vještine

· dobro poznavanje engleskog jezika

· naglašeno zalaganje u dosadašnjem učenju i radu (projekti, izvannastavne aktivnosti)

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objave putem e-pošte: ana.pasaric@skole.hr ili osobno na adresu Vinogradska 3, 51500 Krk

Trajanje mobilnosti za obavljanje stručene prakse / praktične nastave iznosi ukupno 16 dana uključivo i 2 dana puta.

Vrijeme provedeno na mobilnosti u Bolonji učenicima je opravdano, učenici za to vrijeme obavljaju stručnu praksu / praktičnu nastavu.

Učenicima će biti izdana potvrda o obavljenoj stručnoj praksi od strane partnerske organizacije koja će im poslužiti kao preporuka pri zapošljavanju ili sudjelovanju u sličnim projektima.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Komadina-Mergl   datum: 14. 6. 2018.

LOGO ŠKOLE

                


ERASMUS+ PROJEKTI


VIDEO SPOT ŠKOLE


ŠKOLA AMBASADOR

   


TERRA INCOGNITA

     


ĐIR PO KRKU

     


Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju