preskoči na sadržaj
ERASMUS +

Erasmus+ „ Teaching entrepreneurship end leadership at school“ Vijest ima dokument u privitku

Profesorica mr.sc. Andrijana Žic sudjelovala je od 28. listopada 2018. godine do 3. studenog 2018. godine na seminaru „ Teaching entrepreneurship  end leadership at school“u okviru Erasmus+ projekata mobilnosti za nastavnike u Bologni.

Zajedno s kolegama nastavnicima i ravnateljima iz Nizozemske, Njemačke, Poljske, Srbije, Švedske i  Estonije aktivno je sudjelovala u radionicama posvećenima razvijanju nastavničkih kompetencija iz područja poduzetništva i managementa. U uvjetima simulirane poslovne prakse, sudionici su savladali tzv. Design Thinking metodologiju te primjenu alata zvanog Canvas kojim se na vrlo jednostavan način može razviti poslovni plan. Grupa je savladala konkretne didaktičke igre i nastavne aktivnosti koje razvijaju poduzetničko razmišljanje i asertivne stavove kod učenika srednjoškolskog uzrasta.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 6. 11. 2018. 10:48

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE NASTAVNIKA U ERASMUS+ PROJEKTU STRATEŠKOG PARTNERSTVA „LIVING AND MOVING CONSCIOUSLY IN OUR EUROPE“ 2018-KA 201- 049106

 

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE NASTAVNIKA U ERASMUS+ PROJEKTU STRATEŠKOG PARTNERSTVA

„LIVING AND MOVING CONSCIOUSLY IN OUR EUROPE“

2018-KA 201- 049106

 

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir, Krk,  objavljuje natječaj za  sudjelovanje nastavnika u dvogodišnjem Erasmus+ projektu Strateškog partnerstva „Living and moving consciously in our Europe“, 2018-KA 201- 049106.

Cilj ovog natječaja je odabrati nastavnike koji će aktivno sudjelovati u provođenju projekta  na temu očuvanja kulturnog nasljeđa i održivog turizma s partnerskim školama Italije, Portugala i Rumunjske. Realizacija projekta izvodi se virtualnom suradnjom i putem mobilnosti u partnerske zemlje.

Kriteriji za odabir nasavnika:

  • Komunikacijske vještine na engleskom jeziku (3 boda)
  • prijašnje iskustvo u provedbi europskih projekata/sudjelovanje u eTwinning projektima (5 bodova)
  • motivacijsko pismo (5 bodova)
  • Stručnost u području turizma (2 boda)
  • ICT vještine - ECDL certifikat (3 boda)
  • Stručno usavršavanje u području CLIL-a (2 boda)

Maksimalan broj bodova je 20.

Zainteresirani nastavnici mogu se prijaviti na e-mail: ana.pasaric@skole.hr ili osobno profesorici Ani Pasarić, koordinatorici projekta.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 3. listopada 2018. godine.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 25. 9. 2018. 13:38

Seminar Strategic partnership on WBL in initial and continuous VET, Leuven, Belgija – od 16.do 19. listopada 2017.

                           

Profesorica Andrijana Žic sudjelovala je na seminaru Strategic partnership on WBL in initial and continuous VET od 16. do 19. listopada 2017. u Leuvenu, Belgija.

Tijekom seminara sudionici su upoznati s načinom financiranja, prijavljivanja i razvijanja projekata u okviru programa Erasmus+ za narednu kalendarsku godinu. U sklopu seminara, u vrlo suradničkoj i motivirajućoj atmosferi, predložen je rad na šest novih projekata s uporištem na nekom od već postojećih te generiranje ideja za nove projekte.  

Dogovorena je suradnja sa Fundacao de Ensino Profissional da Praia da Praia da Vitoria i s KA Geraardsbergen kao škola-partner na projektu "English in workplace" te sa Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw kao škola-partner na projektu "Mentoring".

Profesorica Andrijana Žic sudjelovala je u radu dvije skupine sudionika seminara i to "English in workplace" i "Mentoring", zajedno s kolegama iz Portugala, Belgije, Švedske i Mađarske.

Profesorica Žic je naglasila: „Seminar je za mene jedno novo iskustvo.Naime, pružena nam je mogućnost poticanja uključivanja naše škole u projekte strateškog partnerstva. Smatram da mobilnost učenika i nastavnika doprinosi razmjeni novih znanja i vještina. Iz kontakta s kolegama spoznala sam kako sustav dualnog obrazovanja funkcionira u belgijskim i njemačkim školama,  na osnovu stečenog znanja i iskustva moći ću više i bolje doprinijeti ustroju praktičnog dijela nastave za učenike strukovnih programa naše škole.“

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 30. 10. 2017. 10:12

EU PROJEKT POTIČE I PROMIČE MOBILNOST UČENIKA

http://ss-hrvatskikraljzvonimir-krk.skole.hr/upload/ss-hrvatskikraljzvonimir-krk/newsattach/1368/NL---9-12-2016-web_%282%29.jpg

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 4. 7. 2017. 10:32

Mediji o nama

http://ss-hrvatskikraljzvonimir-krk.skole.hr/upload/ss-hrvatskikraljzvonimir-krk/newsattach/1276/NL_-_18_srpnja_2016.jpg

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 4. 7. 2017. 10:31

Seminar Intercultural Competences, Pirej od 3. do 7. travnja 2017.)

                                      

U sklopu Erasmus+ projekta "Innovative teachers for 21 century school" profesorica Gordija Marijan sudjelovala je na strukturiranom seminaru "Intercultural Competences". Seminar je održan u Grčkoj, u edukacijskom centru IDEC S.A. u Pireju, od 3. do 7. travnja 2017. Tijekom seminara sudionici su se upoznali s različitim kulturama, stereotipima i predrasudama, ksenofobijom i rasizmom, poviješću migracija, ljudskim pravima, interkulturalnom komunikacijom te rješavanjem problema s ciljem stjecanja ključnih vještina i interkulturalnih kompetencija. Stručno usavršavanje se odvijalo pod vodstvom Betty Aggeletaki, Sudionici seminara bili su nastavnici iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Španjolske i Estonije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marinko Franolić  datum: 12. 4. 2017. 00:45

Seminar Nove tehnologije u razredu, Bolonja od 25. veljače do 6. ožujka 2017. Vijest ima dokument u privitku

U sklopu projekta Erasmus+ profesorica Marijana Tomašić sudjelovala je od 25. veljače do 6. ožujka 2017. na stručnom usavršavanju u Italiji. Seminar „Nove tehnologije u razredu“ održan je u Bolonji, a cilj mu je bio usavršavanje i stjecanje novih vještina i kompetencija potrebnih za rad u razredu korištenjem modernih i naprednih ICT tehnologija.
Seminaru je prisustvovalo 20 nastavnika iz Norveške, Latvije, Litve, Španjolske, Njemačke, Cipra, Grčke i Hrvatske, a održavao se na engleskom jeziku od jutarnjih do večernjih sati. Tijekom seminara sudionici su se upoznali s raznim alatima koji pomažu kako bi se razne web platforme integrirale u nastavu, alate za obradu fotografija, videa, izradu testova, internetskih stranica, prezentacija, kao i kako uklopiti društvene mreže u nastavu te na taj način obogatiti i modernizirati nastavni proces. Osim upoznavanja s novim sadržajima, znanje svih sudionika obogaćeno je razmjenom iskustava i primjera dobre prakse.
Seminar je vodio odličan tim predavača IFOM-a iz Bolonje pod vodstvom Francesca Tarantina.
Uz predavanja organizairano je vođenje Bolonjom kako bi se sudionici seminara upoznali s kulturom i znamenitostima grada u kojem borave te cjelodnevni izlet u obližnju Firenzu. 
Cilj seminara je u konačnici daljnje širenje znanja na ostale kolege te moderniziranje nastave, a isto tako održavanje novostečenih kontakata kroz ostvarivanje daljnjih suradnji.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 28. 3. 2017. 14:01

Strukturirani seminar “Business – Start Up With Business”, Celano/Abruzzo - ITALY, 11.-18. 3. 2017.

                                                                                          

 

U sklopu Erasmus+ projekta "Innovative teachers for 21 century school" profesorica Dijana Stolfa sudjelovala je na strukturiranom seminaru “Business – Start Up With Business”. Seminar je održan u u Celanu, pokrajina Abruzzo, poznata po uspješnom poduzetništvu I velikom broju uspješnih malih biznisa, u trajanju od 11. do 18. ožujka, u suradnji s AMFI International organizacijom.

Cilj ovog stručnog usavršavanja bio je stjecanje inovativnih vještina I načina poučavanja poduzetništva, pogotovo za učenike strukovnih zanimanja koji u sklopu redovnog obrazovanja ne dobivaju navedena znanja. Budući da se radi o širokoj tematici, na seminaru su kroz stručna predavanja prezentirani načini na koje se u relativno kratkom vremenu učenike može upoznati sa osnovama osnivanja uspješnih start up-ova, od pronalaska ideje do izrade business plana.

Nakon predavanja, sudionici su kroz niz radionica samostalno prošli sve faze osnivanja start up-a, te posljednji dan start up kroz business plan samostalno prezentirali predavačima u trajanju od 45 minuta I odgovarali na njihova pitanja.

Seminar je sadržavao I posjete uspješnim biznisima I start up-ovima pokrajine Abruzzo I to tvornici smrznutog povrća Covalpa, glazbenom studiju Andrea Adrstudio Di Rocco, te udruzi MyAvezzano koja okuplja mlade poduzetnike I ljude sa inovativnim idejama koje kroz udrugu pretvaraju u uspješne start-upove.

Stečena znanja I kompetencije biti će upotrijebljeni u nastavi poduzetništva, vježbeničkih tvrtki, te posebno u fakultativnoj nastavi poduzetništva.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 22. 3. 2017. 09:12

Strukturirani seminar Quality management in education and training ISO 9001 & ISO 29990, Pirej, 13.-17. 3. 2017 Vijest ima dokument u privitku

                                           

U sklopu Erasmus+ projekta "Innovative teachers for 21 century school"  profesorica Ana Pasarić sudjelovala je na  strukturiranom seminaru Quality management in education and training ISO 9001 & ISO 29990. Seminar je održan u Pireju,  trećem gradu po veličini u Grčkoj, u trajanju od 13. do 17. ožujka, u edukacijskom centru IDEC S.A. Cilj ovog stručnog usavršavanja bio je stjecanje vještina i kompetencija potrebnih za razvoj i održavanje vlastitog sustava upravljanja kvalitetom, prema zahtjevima norme ISO 9001 i ISO 29990 standardima. Namijenjen je ravnateljima, stručnim suradnicima i nastavnom osoblju u osnovnim i srednjim školama, strukovnim školama te organizacijama koje provode obrazovanje odraslih.Tijekom seminara sudionici su se upoznali s različitim okvirima upravljanja kvalitetom, naučili su identificirati glavne procese u organizaciji i kreirati procesne mape, dizajnirati procese upravljanja kvalitetom obrazovne organizacije, implementirati sustave upravljanja kvalitetom, pratiti i evaluirati procese i poboljšati procesa upravljanja kvalitetom.Stručno usavršavanje se odvijalo kroz prezentacije i radionice troje predavača - Panagiotis Kenterlis, Ignatios Litsas, Natassa Kazantzidou - certificiranih auditora sustava upravljanja i konzultanata za upravljanje kvalitetom, stučnjaka iz područja istraživanja, razvoja i upravljanja kvalitetom u obrazovanju i osposobljavanju, kvalifikacijskih okvira (NKO, EKO) za mala i srednja poduzeća te rad na daljinu.Sudionici seminara bili su stručni suradnici, nastavnici i menadžeri iz pet zemalja: Hrvatske, Italije, Rumunjske, Slovačke i Španjolske, a stečeno znanje implementirat će pri modernizaciji postojećih i izradi novih obrazovnih kurikuluma. 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 20. 3. 2017. 08:05

Tečaj Education for Sustainable Development (Pirej, 13.2. – 17. 2. 2017.)

                                     

U sklopu projekta naše škole “Innovative teachers for 21 century school”, sufinanciranog od strane Erasmus+ programa (Agencija za mobilnost i programe EU), profesorica Tatjana Fugošić sudjelovala je na tečaju Education for Sustainable Development od 13. veljače do 17. veljače 2017. koji se održao u Pireju u Grčkoj.
Tečaj organizira IDEC S.A., organizacija sa sjedištem u Pireju, koja se bavi savjetovanjem, certificiranjem, izradom poslovnih studija, web dizajnom, izradom različitih projekata, ali i organizacijom tečajeva kako za tvrtke tako i za osobe iz područja obrazovanja, a koji su financirani kroz Erasmus+ projekte Europske komisije.
Jedan od tečajeva je  Edukacija za održivi razvoj koji obuhvaća: dizajn programa učenja, materijale za učenje te nalaženje izvora za edukaciju održivog razvoja.
Neki od ciljeva tečaja su: razumjeti izazove, principe i ciljeve održivog razvoja, odrediti ciljeve te izraditi edukacijske programe za održivi razvoj, moći prepoznati i očuvati vrijednosti, razvijati kritičko mišljenje i suradnju te implementirati principe održive škole.

Tečaj je vodio dr.  Dr. Giorgos Velegrakis –  iz područja ekonomije i održivog razvoja, kroz primjere dobre prakse, terensku nastavu, radionice, pojedinačne i grupne zadatke. Sudionici tečaja bili su uglavnom nastavnici, ravnatelji  i voditelji projekata iz sedam zemalja: Finske, Litve, Estonije, Švedske, Slovenije i Hrvatske.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 3. 3. 2017. 09:16

Tečaj Inovativne metode poučavanja (Pirej, 6.1. – 10.2.2017.) Vijest ima dokument u privitku

                                           

U programu mobilnosti nastavnika, prof.Carol Marković je bila na stručnom usavršavanju od 6. do 10.veljače 2017. godine u Pireju. Tema mobilnosti je bila Inovativne metode poučavanja. Ideja voditelja bila je projektna nastava i samostalni rad učenika uz vođenje i usmjeravanje nastavnika. Svakog se dana teoretski i praktično obrađivala određena metoda ( Mind-mapping, Community mapping, Field study, Brainstorming, Theatre education, Debate). Osim iz Hrvatske, sudionici su bili iz Litve, Latvije, Italije i Rumnjske, tako da su mogli usporediti rad i poteškoće s kojima se suočavaju u radu. Obavezni dio programa mobilnosti bilo je i upoznavanje s grčkom kulturom, tako da je sudionicima organiziran vođeni razgled Pireja i Atene.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 23. 2. 2017. 12:03

Tečaj Creativity Lab (Pirej, 28.1. – 3.2.2017.) Vijest ima dokument u privitku

                                               

 

 

U sklopu projekta naše škole “Innovative teachers for 21 century school”, sufinanciranog od strane Erasmus+ programa (Agencija za mobilnost i programe EU), profesorica Elena Lipovac sudjelovala je na tečaju Creativity Lab od 30. siječnja do 3. veljače 2017. koji se održao u Pireju u Grčkoj. 
Tečaj organizira IDEC S.A., organizacija sa sjedištem u Pireju, koja se bavi savjetovanjem, certificiranjem, izradom poslovnih studija, web dizajnom, izradom različitih projekata, ali i organizacijom tečajeva kako za tvrtke tako i za osobe iz područja obrazovanja, a koji su financirani kroz Erasmus+ projekte Europske komisije.
Jedan od tečajeva je i tzv. Kreativni laboratorij koji obuhvaća razvoj kreativnih vještina kroz kreativno pisanje, prepričavanje (uz pomoć fotografija, sličica i sl.), stripove, animaciju, digitalne medije i video. Tečaj je namijenjen nastavnicima i učiteljima u osnovnim i srednjim školama, strukovnim školama i organizacijama, kao i predavačima u obrazovanju odraslih.
Neki od ciljeva tečaja su: potaknuti kreativnost učenika kroz projekte i nastavu koristeći različita sredstva poučavanja, razumjeti osnovne koncepte kreativnosti i stvaranja, kombinirati različite tehnike za razvoj kreativnih nastavnih satova, organizirati kreativni laboratorij u školi.

Tečaj se odvijao kroz prezentacije četvero predavača – stučnjaka iz područja poučavanja, umjetnosti, drame i animacije, kroz primjere dobre prakse, te radionice i pojedinačne i grupne zadatke. Sudionici tečaja bili su uglavnom učitelji, nastavnici i psiholozi iz sedam zemalja: Španjolske, Luxemburga, Litve, Estonije, Turske, Poljske i Hrvatske.
Kao dio tečaja organiziran je i posjet kreativnom centru UTech Lab u Ateni koji je osnovan 2014. godine od strane organizacije Eguenides Foundation iz Atene koja želi pridonjeti obrazovanju mladih na području znanosti i tehnologije. Centar je namijenjen mladima od 13 do 25 godina i školskim grupama, a opremljen je 3D printerima, audio studijem, tzv. „green screen“ platnom, digitalnim kamerama te najnovijim računalima i iPad uređajima. UTech Lab organizira radionice tijekom kojih polaznici kreiraju vlastite 3D objekte, snimaju glazbu, emitiraju vlastite radio emisije, kreiraju stripove, animirane filmove i robote i eksperimentiraju s novim tehnologijama. Cilj ovih radionica, koje su besplatne za sve polaznike, je da mladi razvijaju kreativno mišljenje i vještine važne za razvoj modernog gospodarstva.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 9. 2. 2017. 07:54

TEČAJ O DUALNOM OBRAZOVANJU I UČENJU TEMELJNOM NA RADU Vijest ima dokument u privitku

                                                  

Djelatnica naše škole, profesorica Meri Tomašić sudjelovala je na tečaju o dualnom obrazovanju i učenju temeljenog na radu „Dual Education and Work-Based Learning“ od 06. do 12. studenog 2016. koji se održao u Bolonji.

Tečaj je sufinanciran od strane  Erasmus + programa, organiziran od strane IFOM-a odnosno YouNet-a centra  za strukovno obrazovanje i obuku. To su neprofitne organizacije  koje imaju  veliko iskustvo u osmišljavanju i provedbi projekata učenja za mobilnost nastavnika i studenata uz potporu europskih programa. Koriste obuku i mobilnost kao alate za podršku obrazovanju i  lakši prijelaz iz škole na tržište rada. Redovito organiziraju međunarodne tečajeve za učitelje, trenere, ravnatelje i druge djelatnike u obrazovanju uz potporu Erasmus + programa.

IFOM radi kao mreža u Italiji, gdje surađuje s javnim ustanovama, strukovnim centrima, školama, malim i srednjim poduzećima i velikim tvrtkama, sveučilištima i drugim obrazovnim institucijama. Osnivači su i koordinatori međunarodne mreže pružatelja usluga osposobljavanja nastavnika i škola s ciljem povećanja kvalitete i dostupnosti stručnih usavršavanja nastavnika (IQAIS).

Na tečaju su sudjelovali i predstavnici Grčke i Španjolske.

Voditelj tečaja bio je Francesco Tarantino koji je uključen u aktivnosti obuke i obrazovanja od 2004.  Bio je glavni trener u više od 20 treninga stručnih usavršavanja te voditelj  u više od 50 europskih projekata.

Ovaj tečaj omogućio je  sudionicima da unaprijede svoje znanje i kompentencije vezane za učenje temeljeno na radu i dualnom obrazovnom sustavu kako bi zajedno s drugim sudionicima iz Europe razbolje razumjeli obrazovanje u Europi i razmijenili svoja iskustva.

Dvojni sustav obrazovanja kombinira naukovanje u poduzeću i strukovno obrazovanje u školi. Učenje temeljeno na radu je obrazovna strategija koja pruža učenicima radno iskustvo u stvarnom životu.

Glavni cilj tečaja je poticanje izvrsnosti u obrazovanju kroz poticanje nastavnika, trenera , ravnatelja i drugog osoblja u obrazovanju da  integriraju  učenje temeljeno na radu u tradicionalne načine učenja.

Tečaj sudionicima omogućuje:

razumijevanje osnovnih koncepata o učenju temeljenom na radu i sistemu dualnog obrazovanja
stjecanje konkretnih znanja o primjeni dvojnog obrazovanja i organizaciji projekata na temelju rada
upoznati mogućnosti financiranja koje nudi projekt Erasmus+ za podršku projekata za mobilnost temeljenog na radu
susret nastavnika, tvrtki mentora, studenata  koji su sudjelovali u provedbi učenja temeljenog na radu
razmjenu dobre prakse i rasprave s kolegama i trenerima tečaja
uspostaviti kontakte sa pojedincima i organizacijama koje djeluju u području obrazovanja u Europi kroz svakodnevnu suradnju i umrežavanje aktivnosti
posjet  talijanskim školama i tvrtkama koje djeluju u području učenja temeljenog na radu.

Tijekom održavanja tečaja održana su predavanja i radionice na temu dualnog obrazovanja strukovnih škola, djelovanju Erasmusa+, mobilnosti učenika i nastavnika, obrazovanja u Italiji, iskustva IFOM-a u projektima.

Tečaj je obuhvatio i razgled restorana u Bolonji („Il circolino“, „Cesoia“, “Papa Re“), salona vjenčanica „Cavallo Spose“, „I.I.P.L.E. –Instituto professionale Edile“, marketinške tvrtke „SCAI“, te radionice za obnovu i konzervaciju  umjetnina s kojima se razgovaralo o njihovim iskustvima u obavljanju prakse učenika i studenata.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 12. 12. 2016. 10:42

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U ERASMUS+ PROJEKTU INNOVATIVE TEACHERS FOR 21 CENTURY SCHOOL

 

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir, Krk raspisuje Natječaj za sudjelovanje nastavnog osoblja u programu Erasmus+, ključna aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince.

 

Riječ je o projektu mobilnosti koji je Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir, Krk odobrila Agencija za mobilnost i programe EU u okviru programa Erasmus+, uz financijsku potporu iz koje su pokriveni svi troškovi: pripreme, prijevoza, smještaja i organizacije stručnog usavršavanja.

Projektom se želi omogućiti jačanje upravljačkih kompetencija, povećanje profesionalnih kompetencija nastavnika i uvođenje novih metoda učenja i poučavanja.

Projektom će se ostvariti mobilnost 8 nastavnika.

Pravo podnošenja prijave na Natječaj imaju svi nastavnici Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, Krk.

Opći cilj projekta:

Profesionalno usavršavanje nastavnika kroz međunarodne edukacije i razmjenu znanja i iskustva s partnerima iz različitih europskih obrazovnih sustava, s ciljem primjene istog u budućem radu i razvoju škole.

Kriteriji za odabir nastavnika:

motivacija za učenjem i stjecanjem novih kompetencija i iskustava,
spremnost na diseminaciju novostečenih znanja i iskustava,
dobro poznavanje radnog jezika mobilnosti (engleski / talijanski jezik),
naglašeno zalaganje u dosadašnjem učenju i radu (projekti, izvannastavne aktivnosti).

Uz motivacijsko pismo prijavitelj je dužan podnijeti i životopis pisan u Europass CV dokumentu.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objave putem e-pošte: ana.pasaric@skole.hr ili osobno na adresu škole, Vinogradska 3, 51500 Krk

Nastavnicima će biti izdana potvrda o obavljenom stručnom usavršavanju i Europass Mobility dokument od strane partnerske organizacije.

Više o natječaju pročitajte u linku:

http://ss-hrvatskikraljzvonimir-krk.skole.hr/upload/ss-hrvatskikraljzvonimir-krk/newsattach/1280/natjecaj.docx

Obrazac prijave za sudjelovanje u programu:

http://ss-hrvatskikraljzvonimir-krk.skole.hr/upload/ss-hrvatskikraljzvonimir-krk/newsattach/1280/PRIJAVA_ZA_SUDJELOVANJE_U_ERASMUS.docx

 

Priloženi dokumenti:
 NATJECAJ_ZA_SUDJELOVANJE_U_ERASMUS.docx (30.43 KB)
 natjecaj.docx (93.43 KB)  
 PRIJAVA_ZA_SUDJELOVANJE_U_ERASMUS.docx (49.77 KB)  
 ERASMUS.jpg (64.03 KB)  
 rang_lista_nastavnici.docx (145.95 KB)  
  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Komadina-Mergl  datum: 4. 7. 2017. 10:30
 


LOGO ŠKOLE

                


ERASMUS+ PROJEKTI


VIDEO SPOT ŠKOLE


ŠKOLA AMBASADOR

   


TERRA INCOGNITA

     


ĐIR PO KRKU

     


Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju