preskoči na sadržaj
OBRAZOVNI PROGRAMI SREDNJE ŠKOLE HRVATSKI KRALJ ZVONIMIR
 

Za sve odgojno-obrazovne programe vrednuju se:

1.  ZAJEDNIČKI ELEMENTI: prosjeci zaključnih ocjena iz svih nastavnih predmeta na dvije decimale u posljednja četiri razreda osnovnog obrazovanja i zaključne ocjene iz Hrvatskog jezika, Matematike i prvog stranog jezika u posljednja dva razreda osnovnog obrazovanja

2. DODATNI ELEMENTI (prema Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u šk. god. 2018./2019.)

 Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir upisuje  sljedeće obrazovne programe:  OPĆA GIMNAZIJA, EKONOMIST, HTT, UGOSTITELJI (KUHARI,KONOBARI),STROJARI (AUTOMEHANIČARI, INSTALATER MONTER). 

OBRAZOVNI PROGRAMI TRAJANJE UPISNA MJESTA STRANI JEZICI KOJI SE UČE U ŠKOLI KAO OBVEZNI

OPĆA GIMNAZIJA

4

24

 

1 razred

1. jezik- engleski jezik 

2.jezik-talijanski jezik

3. jezik-njemački kao izborni od druge godine

EKONOMIST

4

20

 

1 razred

1. jezik-engleski 

HTT

4

20

 

1 razred

1. jezik-engleski jezik

2. jezik- njemački jezik

3. jezik- talijanski jezik

UGOSTITELJI

KUHARI

 

 

3

kombinirani razred

10

 

1. jezik-engleski jezik

2. jezik-njemački jezik

KONOBARI

 

3

 

10

1. jezik-engleski jezik

2. jezik- njemački jezik

STROJARI

AUTOMEHANIČARI

3

kombinirani

razred

10

 

1. jezik-engleski 

 

INSTALATER MONTER

 

3

 

10

1. jezik-engleski 

 

U nastavku možete pročitati nastavne planove za sve programe koje upisujemo:

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA OPĆU GIMNAZIJU

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE HOTELIJERSKO -TURISTIČKI TEHNIČAR 

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE EKONOMIST

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE INSTALATER MONTER

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE AUTOMEHANIČAR

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE KUHAR

NASTAVNI PLAN I PROGRAM ZA ZANIMANJE KONOBAR

O školi

Drago nam je što ste posjetili naše mrežne stranice kao naš budući učenik ili učenica, roditelj  ili prijatelj… a možda ste sasvim slučajno kao virtualni putnik – namjernik svratili na nekoliko trenutaka k nama. Puno toga vam možemo ispričati i pokazati…

U želji da vam predstavimo našu školu i upoznamo vas s nastavnim programima te uspjesima naših učenika izradili smo nove stranice. Naša škola održala se, razvijala i mijenjala od 1921. godine do današnjih dana u skladu s potrebama mladih i otočke privrede. 

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir u Krku želi biti prepoznatljiva po tradiciji poučavanja, suvremenoj kvalitetnoj nastavi, stručnosti nastavnika i suradnika, ugodnim školskim prostorima, uspjesima učenika na natjecanjima, smotrama i susretima. Pažnju pridajemo školskom identitetu kojeg želimo graditi primjenom suvremenih komunikacijskih spoznaja i partnerskim odnosima škole, obitelji i lokalne zajednice. Želimo stvoriti ugodno ozračje u kojem će se svi učenici osjećati prihvaćeni i motivirani za stjecanje znanja i razvoj svoje osobnosti. Nudimo školski kurikul s brojnim i raznovrsnim izvanškolskim, izvannastavnim, dopunskim i dodatnim aktivnostima, izbornim predmetima, programima i projektima.S ciljem istraživačkog učenja ostvarujemo obrazovna postignuća kroz korelaciju nastavnih predmeta  i timsku organizaciju učenika, a prema smjernicama hrvatskog nacionalnog obrazovnog standarda. Njima potičemo inicijativu i aktivno uključivanje učenika u provođenje ljudskih prava, građanskog odgoja i ekološke problematike te kvalitetnije potičemo razvoj učeničkog stvaralaštva i samopoštovanja u osposobljavanju za daljnje školovanje i rad.Spomenuti oblici djelovanja po kojima se kao odgojno-obrazovna ustanova prepoznajemo u svojoj sredini, temelje se na tome da, pored obrazovanja, pružimo našoj mladeži uvjete lakšeg odrastanja na otoku.

Škola broji 397 učenika u 19 razrednih odjela. Ponosni smo na dobru opremljenost škole, na uspješnu suradnju škole i roditelja, što pridonosi boljem školskom uspjehu, pozitvnom ozračju i zdravom odrastanju.

Svake godine naša škola otvara vrata osmašima otoka Krka te ih upoznaje s obrazovnim programima i zanimanjima. Veselimo se novim generacijama učenika i vjerujemo da će našim sadašnjim i budućim generacijama naša škola ostati u lijepom i trajnom sjećanju.

 

Ravnateljica

Đurđica Cvitkušić, prof.

 

     



 OBLJETNICA.jpg

LOGO ŠKOLE

                


ERASMUS+ PROJEKTI


VIDEO SPOT ŠKOLE


ŠKOLA AMBASADOR

   


TERRA INCOGNITA

     


ĐIR PO KRKU

     


Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji





preskoči na navigaciju